O NAMA

Delovi za traktore IMT, IMR, Univerzal, motokultivatore IMT 509, IMT 507, IMT 506 i prateća oprema, osnovna su delatnost preduzeća „TENEJ“ d.o.o.

Uvoz i distribucija inostranih brendova, zastupništvo i prodaja renomiranih domaćih robnih marki, koje tradicijom i kvalitetom daju sigurnost i zadovoljavaju potrebe kupaca.

Od 1.8.2014. godine preduzeće Tenej d.o.o. je postalo ovlašćeni distributer i prodavac proizvodnog programa fabrike kotrljajućih ležajeva i kardana "FKL'' iz Temerina.

Preduzeće Tenej d.o.o. je 26.01.2016. godine na godišnjem skupu distributera, proglašeno za najboljeg prodavca proizvoda fabrike FKL iz Temerina za 2015. godinu.

Preduzeće Tenej d.o.o. je od 29.01.2016. godine postalo zvanični distributer proizvoda fabrike spona FKL-Metalac iz Gornjeg Milanovca.

ABRO Industries Inc. je svetski priznati brend proizvođača iz SAD, čiji kompletan proizvodni asortiman zastupamo na teritoriji Srbije.

Više od 70 godina iskustva i prisustvo na tržištima 175 zemalja širom sveta garant su potvrđenog kvaliteta. U ponudi je više od 100 proizvoda različite namene: aditivi za motorna vozila, lepkovi i diht mase, lak boje u spreju, autokozmetika, široka lepeza sprejeva za višestruku upotrebu na automobilima, traktorima, industrijskim mašinama i u domaćinstvu...

Brza usluga uz najpovoljnije cene, pošten partnerski poslovni odnos i mogućnost dugoročne saradnje, glavne su smernice u našem radu.